Body Sugaring

Body Sugaring behandeling harsen alternatief

 

Body sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen.

Wat zijn de voordelen ten opzichte van waxing?

Body sugaring is een minder pijnlijk alternatief voor ontharen met hars. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Vroeger werden suikerverbanden veelvuldig gebruikt voor wondverzorging, omdat suiker prachtig desinfecteert. Het body sugaring product is overal bruikbaar, ook op het gezicht. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. In tegenstelling tot bij gewone waxing worden de haren in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken daardoor minder snel af. Daarom behoren ingegroeide haren grotendeels tot het verleden.

 

Ook zeer korte en weerbarstige haartjes zijn geen belemmering voor ontharing met suiker. Langduriger lekker glad! De sugaring pasta is een mengsel van natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen; je hoeft dus niet bang te zijn voor schadelijke bijwerkingen. Ontharen met dit unieke product zorgt er ook voor dat afgestorven huidcellen worden weggehaald, waardoor de huid er zijdezacht en gezond gaat uitzien.