hannah Xperience behandelingen

De hannah Xperience behandelingen zijn speciaal door hannah voor hannah huidcoaches opgesteld. Deze behandelingen kijken aandachtig naar het verbeteren en onderhouden van de huid, aangepast op elk huidtype. Tijdens een intake bij mijn schoonheidssalon De Jaargetijden, neem ik samen met u de mogelijkheden door en pas deze aan naar uw huid.

hannah Meet & Treat  ( 45 min.)

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

hannah X-perience  ( 60 min.)

In de hannah X-perience, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. 

hannah X-perience Intence  ( 90 min.)

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah specialisatie Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Rimpel Reductie Therapie  ( 90 min.)

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

hannah Glycolzuur peeling  ( 90 min.)

Tijdens deze speciale behandeling met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. 


Overige behandelingen


Epileren

* Wenkbrauwen

Verven

 * Wimpers

 * Wenkbrauwen

 * Wimpers & Wenkbrauwen

Pakkingen

Paraffine handpakking