hannah Clear Line

hannah gezichtsreiniging

 

 

 

 

 

Cleansing Oil

 

45 ml  € 29,00     125 ml  € 58,00

 

De Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van de diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba- of sojaolie.

De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben geresulteerd in een zuivere hydrofiele olie. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor zowel de huid als het milieu. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering!

 

 

 

hannah huidverbetering

 

 

 

 

 

Sparkling Spray

 

125 ml  € 61,00

 

De Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan natuurlijke aloë vera. Dit verzorgt en verbetert het transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochtgehalte van de huid een zeer krachtige impuls. De Sparkling Spray heeft tevens een matterende invloed bij een overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. Het resultaat? Een tintelfrisse, transparante voorbereiding op de hoogwaardige voedingsstoffen van de overige huidverbeterende producten.

 

 

 

hannah huidverzachting

 

 

 

 

 

Clearity Cream

 

125 ml  € 72,00

 

Clearity Cream heeft direct voelbare, anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen dankzij een combinatie van natuurlijke, organische ingrediënten zoals onder andere maïs en pompoenextract. Het hoge gehalte aan antioxidanten samen met de essentiële vetzuren zorgen daarnaast voor een optimale weerbaarheid van de huid tegen externe invloeden. Dit alles wordt ondersteund door rozemarijnolie, welke niet alleen de huidactiviteit reguleert en een zuiverende werking heeft, maar ook een prettige geurbeleving geeft. Na gebruik heeft de huid direct een aangenaam zacht gevoel en is de kans op irritaties of prikkeling van de huid geminimaliseerd. Het resultaat is een egale, gezonde en rustige huid met een fijne glans die goed gehydrateerd en optimaal beschermd is tegen externe invloeden.

 

 

 

hannah Skin Conditioner

 

 

 

 

 

Skin Conditioner

 

125 ml  € 89,00

 

Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te genereren. Door de uitgekiende combinatie van huidherstellende ingrediënten werkt de Skin Conditioner beschermend tegen vochtverlies en invloeden van buitenaf. De huid is dankzij dit serum in staat zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd.